Aktuellt Expo 2016 – mötesplats för världsledare
Nyheter 24 October, 2016

Expo 2016 – mötesplats för världsledare

Vi på Welcom kallar oss en flerdimensionell hybridbyrå vilket blev extra tydligt en vecka i slutet av oktober. Förutom det som vi på Welcom alltid har jobbat med; PR, reklam, digital kommunikation och webb, är event vårt senaste tillskott. I oktober arrangerades den stora teknikmässan Exertis CapTech Expo 2016 i Eriksbergshallen i Göteborg och Welcom var ansvarig eventbyrå. Det är Exertis CapTech som genom mässan varje år möjliggör möten mellan världsvarumärken som Samsung, LG, Hitachi, Dell, Nvidia och deras kunder återförsäljarna.

– Jag tycker att det är fantastiskt att få bidra till att skapa en mötesplats mellan världsledande företag, säger Anna Åberg, strategisk projektledare på Welcom.

Allting kommunicerar och fysiska event är en viktig del av hela företagets kommunikation. Anna poängterar att det mänskliga mötet är viktigt på en mässa som handlar om teknik.

– En bra kombination mellan människa och varumärke skapar resultat, på Expo 2016 skapades mängder av häftiga möten mellan både små och stora företag, säger Anna Åberg.

När vi skapar upplevelser💫 #event #exertiscaptechexpo 📷 @annaaberg83

Ett foto publicerat av Welcom (@welcomgbg)

Mässan avslutades med en bankett för 640 personer och underhållning med bland andra musikerna Solala. Welcom har hektiska veckor under oktober/november och redan veckan efter Expo 2016 anordnas Chark-SM i Eriksbergshallen som Welcom också producerar. Vill du veta mer om våra event eller andra kommunikationstjänster? Anmäl dig till Welcoms nyhetsbrev här nedan eller kontakta Anna Åberg direkt.

IMG_5026

Uppdragsgivare för Expo 2016 var Exertis CapTech.


Anmäl dig till Welcoms nyhetsbrev 

Anmäl dig till Welcoms nyhetsbrev och få spaningar och inbjudningar till frukostseminarier och event kring kommunikation rakt ner i din brevlåda. * = du måste ange din epostadress