Aktuellt Felicia Bik – så heter vår nya praktikant!
Nyheter 20 April, 2018

Felicia Bik – så heter vår nya praktikant!

Welcom har återigen välkomnat en praktikant från vårt favoritställe YRGO – hon har det fenomenala namnet Felicia Bik och har varit hos oss ett par veckor när detta skrivs.
Vem är du Felicia Bik?
–  Jag pluggar på Yrgo och hoppas kunna kalla mig Art Director inom snar framtid. Nu har jag bara det bästa kvar, praktiken. Och det känns så himla roligt att vara här! Otroligt spännande att få omges av så kompetenta människor och bara lära mig så mycket som möjligt.
Vad vill du personligen fylla det lite luddiga begreppet kommunikation i allmänhet och arbete på byrå i synnerhet med?
– Jag brinner för idéer som grundar sig i samhällsfrågor och morgondagens snackisar. Att hitta en lucka i samhället och fylla den med rätt kommunikation är det som gör att jag vill fortsätta och bli bättre på det här varje dag.
Vad kan annars vara värt att känna till om Felicia Bik?
–  Jag älskar sociala medier, dokumentärer på SVT och hundar. Men min kärlek för hundar kanske har börjat gå över styr, i alla fall om man kollar på mina frekventa youtube-sökningar på gulliga hundar. Kontorshundar står helt enkelt högt på prioriteringslistan haha – jag har även tävlat i Agility.
Då har du kommit rätt Felicia – här på Welcom står kontorshundarna högst upp i näringskedjan. Varmt välkommen!