Aktuellt Interns wanted
Nyheter 27 January, 2017

Interns wanted

Vi på Welcom är alltid ute efter nya talanger. Nu händer det extra mycket på byrån – därför behöver vi dig! Som praktikant hos oss är du alltid en del av teamet och vi tror att vi kan lära oss lika mycket av dig, som du kan av oss.
Just nu söker vi:

Ett team som gillar både skugga och strålkastarljus.

Ni kompletterar varandra och brinner för idén. Ni tänker integrerad kommunikation och tycker att det vore utmanande att:
• Ansvara för strategi- och idé-arbete för en av våra pro bono-kunder.
• Jobba bredvid våra kreatörer och lyfta våra projekt med ännu mer idé.
• Vara byråns byrå och se över vår externa kommunikation samt öka vår digitala närvaro.

En ad som gillar att spärra och knipa.

Om du har öga för detaljer och vill fokusera på att slipa ditt hantverk kan det vara dig vi söker. Du gillar kanske att illustrera, kan konsten att göra banners levande och tycker det vore kul att sätta idéer i rätt form. Du kommer att jobba skarpt och hjälpa våra ad:s att ro det grafiska uttrycket i hamn.

En copywriter som gillar rubriker.

Du är förmodligen både nyfiken och intresserad av omvärlden. Du har lika bra koll på vad som hände i världen igår som varför ungdomarna hänger på Snapchat. För du vill få våra kunder att flyga med relevant och kreativt innehåll. Som en del av vår PR-avdelning jobbar du både analytiskt och operativt. Från research och omvärldsanalys till rena skribentuppgifter och mediebearbetning.

Hör av dig genom att maila vår Creative Director Jonas!


Anmäl dig till Welcoms nyhetsbrev 

Anmäl dig till Welcoms nyhetsbrev och få spaningar och inbjudningar till frukostseminarier och event kring kommunikation rakt ner i din brevlåda. * = du måste ange din epostadress