Aktuellt Multidigital Designer
Jobba hos oss 13 December, 2017

Multidigital Designer

Tillsammans med våra kreatörer förädlar och förverkligar du alltifrån varumärkesarbete till digitala reklamkoncept. Du jobbar gränslöst mellan våra Art Directors och originalare som en del av ett prestigelöst team. Att omvandla idéer till skarpa digitala lösningar är din grej. Tillsammans skapar vi kommunikation som tar plats och gör skillnad.

Din bakgrund

Du har flera års arbetslivserfarenhet och en relevant utbildning i ryggen. Med allra största säkerhet behärskar du programmen i Adobe CS. Du tänker i första hand rörligt och gillar att producera film och animera. Förmodligen har du också en förmåga att formge webbsidor och göra häpnadsväckande presentationer. Att du har ett starkt driv, är ansvarsfull och har en vilja att utvecklas är ett måste.

Vi ser fram emot din ansökan och dina arbetsprover. Skicka dem till jobb@welcom.se senast 16 januari 2018.

Welcom är en kommunikationsbyrå med spetskompetens inom reklam, PR, sociala medier, webb och event. Vi är helt enkelt ett gäng specialister som älskar att arbeta tillsammans för att erbjuda våra kunder såväl heltäckande kommunikationslösningar som riktade insatser.

Sedan juli 2017 är vi en del av Rud Pedersen Group med totalt 130 anställda i Norden och Bryssel.