Om oss

Alla uppdrag är olika och kräver olika kompetenser. Ibland är det PR som gör jobbet, ibland är det ett reklamkoncept eller en digital lösning. Ofta är det en kombination. Därför hittar du en bred bas av specialistkompetenser hos oss. Vi som arbetar här är allt från rutinerade branschproffs med internationell erfarenhet till ambitiösa talanger. Tillsammans skapar vi smart strategisk kommunikation som genererar resultat för våra kunder. Och ibland till och med förändrar eller förstärker beteenden i samhället. Här ser du en del av de områden vi arbetar med.

Koncept/kampanj

Gediget varumärkesarbete eller gå direkt på problem och lösning? På Welcom är vi flexibla. Alla uppdrag behöver inte starta med att vi tar fram en helt ny varumärkesplattform. Ibland finns den redan. Men varje uppdrag kräver analys och insiktsfull strategi som kan ligga till grund för det kreativa arbetet med att utveckla ett hållbart koncept.
Läs mer

Digitala lösningar

Tillsammans med våra uppdragsgivare utvecklar vi allt från traditionella hemsidor till specialbyggda IT-system. Det kan handla om touch-lösningar i en detaljhandelskedjas 145 butiker eller kundportaler för globala företag. Våra programmerare och experter på användarvänlighet arbetar uteslutande med modern webb och smarta lösningar.
Läs mer

PR

Welcoms PR-avdelning vet hur man skapar publicitet, fångar medias intresse och förmedlar nyheter som väcker engagemang. Vi arbetar kreativt och strategiskt för att nå publiken i den bästa kanalen. Det nya medielandskapet kräver flexibilitet och lösningen kan därför vara en pressrelease, ett event, seminarier, content marketing eller en kampanj i sociala medier.
Läs mer

Medieträning och krishantering

Vi erbjuder skräddarsydd kommunikationsträning, medieträning och krishantering. Syftet är att våra kunder ska känna sig trygga i sin kommunikation oavsett vem de möter. Vår medieträning bygger på respekt för journalistikens roll och uppgift i samhället. Utgångspunkten är därför alltid att svara öppet, ärligt och transparent. Nyckeln till framgång är att vara väl förberedd. Vårt journummer för krishantering är öppet dygnet runt: 0725-29 88 66.
Läs mer

Event

Möten mellan människor är alltid unika. Med genomtänkt logistik, kreativa lösningar och tydliga mål hanterar vi på Welcom alltifrån enskilda event till strategisk rådgivning. Med mötet som plattform stärker vi våra kunders varumärken och deras kommunikation med kunder, personal och intressenter.
Läs mer

Sociala medier

Welcoms sociala medier-erbjudande ger dig en strategi som utgör en stark grund att utgå ifrån. Vi skapar processer som hjälper dig att skapa innehåll som engagerar och uppnår mål.
Läs mer

Så hanterar vi personuppgifter

För Welcom är integritet och dataskydd av största vikt. Det är självklart för oss att följa aktuella lagar och regler i vårt dagliga arbete. Dessutom använder vi oss av etablerade standarder i vår utveckling av företagets IT– säkerhet.
Läs mer