Aktuellt Senaste trenden: en trendrapport
Nyheter Spaningar 25 November, 2016

Senaste trenden: en trendrapport

Allt fler företag producerar trendrapporter som en del i sin affärsutveckling och marknadsföring, enligt Resumé. Kul, tycker vi – särskilt när de bygger på ett relevant innehåll.
Vi på Welcom arbetar ofta med rapporter och trendrapporter tillsammans med våra kunder. Det passar bra med vår redaktionella profil.
En följd av ökad digitalisering är att många företag och organisationer sitter på mycket data om sina kunder och användare. Data som med rätt kompetens kan omvandlas till relevanta nyheter – som berör många långt utanför den egna organisationen.

Läs mer i Resumé insikt här.

I Resumé nämns också ett av våra uppdrag specifikt – nämligen rapporten Framtidens boende för Movehome Lab. Ett väldigt spännande initiativ som vi är stolta över att få arbeta med! Nyfiken på rapporten (och på varför du kanske kommer att behöva två diskmaskiner i framtiden?). Läs här!

Skärmavbild 2016-11-25 kl. 12.26.37

Vill du veta mer om hur ditt företag kan jobba med rapporter i affärsutveckling och extern PR? Kontakta Anders Goliger.


Anmäl dig till Welcoms nyhetsbrev 

Anmäl dig till Welcoms nyhetsbrev och få spaningar och inbjudningar till frukostseminarier och event kring kommunikation rakt ner i din brevlåda. * = du måste ange din epostadress