Aktuellt Vårens praktikant heter Julia Erlingsson!
Nyheter 23 March, 2018

Vårens praktikant heter Julia Erlingsson!

Welcom välkomnade för ett tag sedan vårens praktikant Julia Erlingsson, som kommer från Yrgo Reklam & Marknadsföring där hon pluggar event marketing & management. Vi på Welcom har förmånen att få ha Julia här hela våren!

Berätta nåt om dig själv Julia!

Jag har jobbat mycket med inredning och kläder, både sociala medier men också inköp och sälj av kollektioner. Det senaste har jag rest runt i Italien och jobbar på olika organiska gårdar, typ som vingårdar, olivfarmar och gårdar med diverse fruktodlingar.

Den förvintern satt jag och åt mina clementiner på en citrusfarm och en hästgård på södra Sicilien i 20-graders värme istället för hemma i regnrusket. 

Har även läst ett par grundkurser i fastighetsmäklare och aktiemäklare (shit, kom på precis just nu att jag gjort det…).

Vad är det för utbildning du läser?

Jag gillar helt enkelt att upptäcka! Testa nya saker och lära mig. Utmanas och utvecklas, det är kul. Det ledde mig till Event marketing & management på YRGO som sedan fick mig att hamna här!