Aktuellt Welcom förstärker på kreatörsidan – välkommen Emiilije!
Nyheter 21 June, 2018

Welcom förstärker på kreatörsidan – välkommen Emiilije!

Emiilije Bodinger pluggar till art director på YRGO och är Welcoms blivande junior-ad, men vi välkomnar henne redan nu av den enkla och trevliga anledningen att hon redan är på plats och förstärker Welcom i sommar! Men så har vi också redan nu bra koll på Emiilije, eftersom hon smugit in här under åtta månaders tid på kvällar för att jobba med vår copywriter Emelie Svensson för reklamtävlingen Young Glory. Vi bad Emiilije Bodinger berätta lite om sig själv, detta är vad hon svarade:

“Er nya junior-ad heter Emiilije Bodinger och det är ett namn man får läsa hur man själv önskar, men om man vill ha hjälp så kan man tänka Emilia fast med -e på slutet. Emilie. Jag står inte ansvarig för stavningen utan hänvisar till herr och fru Bodinger. De kan nås via postgång i Spanien där de bor året runt och driver ett B&B på landsbygden utanför Málaga.

Att bo i andra länder verkar vara nåt min familj tycker är skoj. Min lillasyster bor i Amsterdam sedan 4 år. Jag håller mig till Sverige men kan gilla en avstickare på några månader. För två år sedan gick jag en dansutbildning i New York och i vår gjorde jag min praktik i Köpenhamn. Det får räcka för ett tag framöver. Nu är jag på Welcom på heltid och ser VERKLIGEN fram emot det.”