Aktuellt Welcom kan bli Årets byrå
Nyheter 12 January, 2017

Welcom kan bli Årets byrå

Årets byrå är en tävling där uppdragsgivarna sätter betyg på sina kommunikationsbyråer. Eftersom byråerna har olika uppdragsgivare kan man inte säga att jämförelsen blir särskilt vetenskaplig – men tävlingen har ett stort värde som ett slags nöjd-kund-mätning.

Vi på Welcom är inte så lite stolta över att finnas med bland de nominerade byråerna för sjunde året i rad. Det betyder nämligen att många av våra kunder trivs med oss, och vi med dem.

Kul och självklart bra för oss som företag, men det är också viktigt för våra resultat. Vår affärsidé är att skapa effektiv och kreativ kommunikation tillsammans med våra kunder. Nyckelordet är tillsammans. I ett allt mer komplext medielandskap är det helt enkelt förlegat att byrå och uppdragsgivare jobbar i en strikt beställar/utförar-modell. Agila processer, djup förståelse för verksamheten och prestigelösa relationer är en förutsättning för att skapa effektiv kommunikation idag. Och då måste vi jobba tillsammans!

Därför gillar vi nomineringen i Årets byrå. Läs mer om tävlingen här.

Vill du veta om hur vi jobbar? Kontakta oss eller signa upp för våra nyhetsbrev här nedanför.


Anmäl dig till Welcoms nyhetsbrev 

Anmäl dig till Welcoms nyhetsbrev och få spaningar och inbjudningar till frukostseminarier och event kring kommunikation rakt ner i din brevlåda. * = du måste ange din epostadress