Aktuellt Welcom söker social media-strateg.
Jobba hos oss 11 June, 2019

Welcom söker social media-strateg.

Welcom är en kommunikationsbyrå i Göteborg med spetskompetens inom flera discipliner. Vi rör oss fritt mellan strategisk rådgivning, PR, reklam, digitala och analoga kanaler.

Om tjänsten
Som social media-strateg på Welcom får du hjälpa kunder med PR och marknadsföring i sociala medier. Du utarbetar strukturerade rekommendationer, manualer och handlingsplaner. Och analyserar komplexa frågor runt sociala medier och digital kommunikation. Du omvärldsbevakar och håller dig uppdaterad med utvecklingen inom sociala medier, digital kommunikation och interaktivitet.

Om dig
Du har förmåga att prioritera, balansera, leda och tillgodose olika intressenters behov. Du är kreativ, utvecklingsbenägen, samarbetsvillig, prestigelös, tydlig i tal och skrift och har förmågan att arbeta både strategiskt och operativt. På Welcom älskar vi att jobba tillsammans i dedikerade team, med hela företaget och tillsammans med våra kunder och partners. Vi förväntar oss att du känner likadant.

Meriterande
Det är meriterande om du har byråbakgrund och kan jobba praktiskt med innehållsproduktion när det behövs.

Vi ser fram emot din ansökan. Skicka den till jobb@welcom.se

Om Welcom
Welcom är en kommunikationsbyrå i Göteborg som löser kommunikativa utmaningar i det nya landskapet. Vi har höga ambitioner och är med och utvecklar framtidens kommunikation tillsammans med våra kunder inom retail, hälsa, nöje, destination, mat, samhällsutveckling och tillverkningsindustri. Welcom är sedan juli 2017 en del av Rud Pedersen Group med totalt 130 anställda runt om i Europa.