Aktuellt Welcom – Sveriges 3:e bästa PR-byrå!
Nyheter 3 March, 2017

Welcom – Sveriges 3:e bästa PR-byrå!

Årets byrå är en årlig tävling för kommunikationsbyråer som inom olika kategorier tävlar om titeln årets byrå. Vinnarna utses genom att uppdragsgivarna sätter betyg på sina kommunikationsbyråer. Tävlingen kan jämföras med en nöjd-kund-mätning.

Vi på Welcom har för sjunde året i rad rankats topp 5 bland Sveriges bästa PR-byråer och 2017 blev vi utsedda till den tredje bästa PR-byrån i Sverige.

Vi är jätteglada att våra uppdragsgivare litar på våra råd och uppskattar vår hjälp. Det syns i den här tävlingen säger Joakim Brinkenberg, VD Welcom

Welcoms affärsidé är att skapa effektiv och kreativ kommunikation tillsammans med våra kunder. Nyckelordet är tillsammans. I ett allt mer komplext medielandskap är det helt enkelt förlegat att byrå och uppdragsgivare jobbar i en strikt beställar/utförar-modell. Agila processer, djup förståelse för verksamheten och prestigelösa relationer är en förutsättning för att skapa effektiv kommunikation idag. Och då måste vi jobba tillsammans! Vill du veta hur du kan bli bättre på PR och kommunikation, hör av dig till oss!