Aktuellt Welcom välkomnar Robert Kovacevic!
Nyheter 16 March, 2018

Welcom välkomnar Robert Kovacevic!

Welcom har den stora glädjen att sedan en tid tillbaka ha Robert Kovacevic som praktikant hos oss. Han pluggar för närvarande till digital designer på Yrgo, och har i sanningens namn redan hunnit vara flera veckor på Welcom. Det är ingen överdrift att säga att Robert direkt smält in i gänget på Kungsgatan.

Berätta om utbildningen Robert!

– Jag stormtrivs och utbildningen ger mig bred kunskap bland annat får vi lära oss webbdesign, film, animation. Sista terminen gör vi alltså praktik, och jag trivs som fisken i vattnet på Welcom, trevliga kollegor, roliga arbetsuppgifter och en skön stämning.

Kan du berätta nåt mer om dig själv?

– Ok, jag gillar att spela fotboll, lade visserligen skorna på hyllan i år efter många års elitspel i Holmalunds IF (ex-Öisaren Johan Elmandes modersklubb för kalenderbitaren, reds anm) i divison 2 och 3. Älskar att resa, har bott ett år i Australien.

Vi bjuder givetvis på en bild från Roberts aktiva fotbollsperiod också (och obs att gamle landslagsbacken och Häckenfavoriten Teddy Lucic syns i bakgrunden vid lagbänken!).

Kuriosa: Ni som följt Welcom ett tag vet att byrån har en tradition av att jobba med fotbollsspelare – till exempel ex-blåvite, numera Sirius-mittfältaren Philip Haglund satt under ett par års tid på Welcom när han inte tränade fotboll och Welcom har ett mycket nära samarbete med briljante fotografen Faramarz Gosheh och hans Noor Studios. Farah är aktiv i Sävedalen i division 2 samt har ett förflutet i Örgryte IS A-lagstrupp.