Aktuellt Woop woop! PR-stjärna till Welcom!
Nyheter 3 April, 2017

Woop woop! PR-stjärna till Welcom!

Idag är vi stolta och glada över att kunna presentera en ny medarbetare – Julia Mjörnstedt Karlsten. Hon är sociala medier-profilen som är flerfaldigt prisad för sitt arbete med Ung Cancer och nyligen vald till årets inspiratör.  Hon får en viktig roll som PR-konsult hos oss på Welcom som befinner sig i en dynamisk utvecklingsperiod just nu.

– För mig var det omöjligt att tacka nej till chansen att få arbeta på Welcom. De har intressanta kunder, extremt kompetenta medarbetare och befinner sig dessutom i en spännande utvecklingsfas. Jag ser mycket fram emot att få vara en del av den utvecklingen och driva arbetet framåt, säger Julia Mjörnstedt Karlsten.

Julia var en av grundarna av Ung Cancer och byggde framgångsrikt upp den ideella organisationen. Hon var även själv generalsekreterare för Ung Cancer till 2015. Hon har därefter jobbat som konsult inom sociala medier och PR.

Julia är för närvarande föräldraledig, men på Welcom ville man inte avvakta med den nya drömrekryteringen som blir ett lyft för hela byrån:

– Julia har unika erfarenheter av framgångsrikt kommunikationsarbete och hon blir en fantastisk tillgång för Welcom. Vi är inne i expansiv fas just nu där vi förstärker inom såväl sociala medier, modernt pr-arbete och strategiskt arbete med samhällsfrågor. Därför är vi extra stolta och glada över att Julia valde att komma till just oss i det här läget, säger Joakim Brinkenberg, VD för Welcom.

Att Julia Mjörnstedt Karlsten tagit plats och stuckit ut i den svenska kommunikationsvärlden är ingen överdrift – utöver utmärkelsen som Årets inspiratör r är hon flerfaldigt prisad för sin förmåga att skapa bra kommunikation: 2011 blev hon utnämnd till såväl Årets eldsjäl som Årets kommunikatör, och 2013 valdes hon till Årets marknadsförare. Julia Mjörnstedt Karlsten skriver även regelbundet krönikor i GT/Expressen och har tidigare även skrivit för GP. Julia är född 1985 och är gift med journalisten och sociala medier-experten Emanuel Karlsten, som hon har två barn med.